Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een van de vele soorten online marketing en wordt vaak gebruikt wanneer een website veel bezoekers heeft.

Laat niets aan het toeval over en laat u ondersteunen in de planning en uitvoering van uw affiliate programma. Montraffic is een ervaren en betrouwbaar affiliate marketing bureau en ons team bestaat uit ervaren affiliate marketing specialisten.

Wij van Montraffic helpen u bij het correct instellen van uw affiliate programma’s en selecteren de ideale partners om uw producten en diensten succesvol op de markt te tonen. Ook werken wij al jaar en dag nauw samen met verschillende nationale én internationale affiliate netwerken. Wij staan u graag bij op Online Marketing gebied.

Onze werkwijze

Montraffic begeleidt zowel strategisch als operationeel bij het opzetten en managen van je affiliate campagne. Wij ondersteunen je onder andere met:

 • Het onwikkelen van een affiliate strategie: Wij ontwikkelen voor uw de beste strategie om meer affiliate marketing omzet te genereren
 • Publisher-Recruiting: Wij helpen u bij het selecteren van waardevolle affiliate-partners, zodat uw producten en diensten optimaal promoot kunnen worden
 • Het werven en selecteren van Publishers
 • Begeleiding bij het aanvragen en opzetten van de campagne
 • Communiceren met netwerken en Publishers: Wij beheren affiliate programma’s en relaties.
 • Technische ondersteuning: Wij leveren de techniek om kliks en conversies te meten, en wij keuren sales en websites en zorgen voor de facturatie.
 • Conversie rapportage: Wekelijks ontvangt u van ons een conversie rapport

Montraffic Internet Marketing adviseert welke affiliate netwerk het beste aansluit bij uw doelstellingen.
Wij werken samen met de volgende affiliate netwerken.

Affiliate marketing

Hoe werkt Affiliate Marketing?

Bij affiliate marketing zijn er drie partijen betrokken:

 1. [expand title="De adverteerder"]
  De adverteerder is de partij die er een vergoeding over heeft als anderen haar webwinkel of producten/diensten promoten.[/expand]
 2. [expand title="De publisher"]
  De publisher is de partij die de promotie doet voor de adverteerder.[/expand]
 3. [expand title="Het affiliatenetwerk"]
  Het affiliatenetwerk is bemiddelaar tussen de adverteerder en de publisher. Het affiliatenetwerk zorgt voor o.a. het werven van publishers voor de adverteerders, levert de techniek om kliks en conversies te meten, het keuren van sales en websites en zorgt voor de facturatie.[/expand]

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

Vul hieronder het contactformulier van Montraffic in, wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen. Heb je gerichte vragen stel ze gerust, ook deze worden door ons beantwoordt.

AanhefDhrMvr

Vragen of Wensen?