Uncategorized

Is het belangrijk om een responsive website design te hebben?

responsive websites maken, mobiel vriendelijke websites, voor en nadelen, roermond

Is het belangrijk om een responsive website design te hebben? Of kan een normale website ook door de beugel? Deze informatieve illustratie geeft het antwoord.

De vraag naar responsive websites oftewel mobiel vriendelijke websites blijft stijgen. Steeds meer mensen bestellen via de mobiele telefoon/tablet producten. Daarom worden wij vaak door bedrijven geconfronteerd met de vraag of het verstandig is om een bedrijf homepage om te toveren tot een responsive design.

Wij van Montraffic, hebben een informatieve illustratie over dit onderwerp gevonden. Deze infographics gaat dieper op de vraag in of je wel of niet een responseve design nodig hebt. In deze illustratie worden een aantal gegevens en feiten gedeeld, verder kun je de voor- en nadelen van responsive designs terugvinden.

Responsive designs hebben voor- en nadelen

Op het eerste gezicht zou men denken dat een responsive website oftewel een telefoonvriendelijke website beter is. Tegenwoordig heeft mobiel verkeer naar e-commerce websites een aandeel van 21 procent. 28 procent van alle Amerikanen gebruiken hun mobiele apparaat vaker om online ten opzichte van afgelopen jaren sterk toegenomen. 2015 was een gemiddelde van 97 verschillende schermresoluties, in het komend jaar, word een waarde verwacht van 232.

 

Adverteerders, aanbieders en ondernemers moeten realiseren dat mobiel e-commerce stijgt

Daarom is het voor elke ondernemer raadzaam om een responsive website te hebben zonder jou website telefoonvriendelijk is en je geen omzet mis  gaat lopen.

Maar er zijn ook een aantal nadelen aan responsive webdesigns verbonden. Bijvoorbeeld, de download snelheid gaat omlaag. En een responsive website designen gaat gepaard met tijd. Een op maat gemaakte ontwerp heeft tijd nodig. Daarnaast brengt een responsive website kosten in rekening.

Dus, is het voor jou als ondernemer slim om hierop in te spelen? Wil jij ook een responsive design hebben? De volgende infographic kan jou misschien helpen om een besluit te nemen:

 

responsive websites, mobiel vriendelijke websites, voor en nadelen, roermond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *