Uncategorized

Ondersteuning bij het vermarkten van uw MKB bedrijf

Ondersteuning bij het vermarkten van uw MKB bedrijf

Ondersteuning bij het vermarkten van uw MKB bedrijf

Ondersteuning bij het vermarkten van uw MKB bedrijf. Telkens verbaas ik mij over het feit dat veel bedrijven wel een eigen website hebben maar hun e-mail adressen afkomstig zijn van Hotmail en Gmail etc.

Maak deze fout alstublieft niet want dat zou zonde zijn.

Een e-mailadres schept vertrouwen

Wanneer u meestal een domein gaat kopen krijgt u een een bijbehorende e-mail adres bij. In ieder geval is dit bij Montraffic het geval.

Al die andere e-mailadressen worden in combinatie met een eigen domein naam website gezien als dubieus en onprofessioneel. Een e-mailadres in de vorm van uw”naam@domeinnaam” of op zijn minst als “info @ domeinnaam” wekt vertrouwen en maakt duidelijk dat uw een medewerker bent van deze website. Daarnaast zorgt een eigen domein website e-mailadres voor meer en sterkere naamsbekendheid onder uw klanten, dit komt weer uw online marketing ten goede.

Het gebruik van een passende e-mailadres voor uw domeinnaam geeft midden-en klein bedrijven een professionele uitstraling en ondersteunt de perceptie als merk.

 

Dus hoe komt uw aan een eigen e-mailadres domeinnaam?

Normaal gesproken wordt deze aan uw gegeven. Wanneer u een website of webwinkel laat bouwen krijgt u meerdere e-mail accounts gratis erbij. Heeft iemand anders uw website gemaakt? En wilt u meer email accounts? Contacteer dan uw website Developer en vraag om meer email-accounts. Echter wij kunnen dit ook voor uw doen, geen probleem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *